Thema Kookworkshops 2018

We hebben voor 2018 weer een aantal uitdagende en mooie Proefwerck Thema Workshops bedacht. We gaan culinair aan de slag met de mooiste, veelal biologische ingrediënten en laten u de nieuwste kooktechnieken zien.

Proefwerck Thema Workshops

Donderdag 25 januari: Italiaanse workshop (Van Verona tot Venetië)
Donderdag 22 februari: Franse workshop (De Bistrokeuken)
Donderdag 22 maart: Italiaanse workshop (De Liguriaanse keuken)
Donderdag 26 april: Spaanse workshop (Tapas, Pintxos en meer)
Donderdag 24 mei: Asperge workshop (Het witte goud uit Twente)
Donderdag 21 juni: Pizza | Pasta | Grill workshop
Donderdag 5 juli: Pizza | Pasta | Grill workshop

De kosten voor de workshops zijn € 75,00 per persoon per workshop. U kookt samen met een gezelschap van gezellige en enthousiaste hobbykoks een culinair 4-gangen menu. We starten om 18.30 uur met een glas wijn en er staat iets lekkers klaar voor de eerste trek. Tijdens het menu schenken we een 4-tal bijpassende wijnen.

U kunt zich aanmelden voor de workshops op het volgende e-mailadres: bestel@proefwerck.nl
U ontvangt van ons een bevestiging.

We zien er naar uit om met u een mooie culinaire en leerzame avond te beleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s