Thema Kookworkshops 2019

 

We hebben voor 2019 weer een aantal uitdagende en mooie Proefwerck Thema Workshops bedacht. We gaan culinair aan de slag met de mooiste, veelal biologische ingrediënten en laten u de nieuwste kooktechnieken zien.

Proefwerck Thema Workshops

Donderdag 24 januari: Italiaanse workshop ‘Van Verona tot Venetië’
Donderdag 28 februari: Spaanse workshop ‘Bilbao en San Sebastián
Donderdag 28 maart: Italiaanse workshop ‘Italiaans Sicilië’
Donderdag 25 april: Franse workshop ‘De Bistrokeuken’
Donderdag 23 mei: Asperge workshop ‘Het Twentse witte goud’
Donderdag 27 juni: Pizza | Pasta | Grill workshop
Donderdag 12 juli: Pizza | Pasta | Grill workshop

De kosten voor de workshops bedragen € 75 per persoon per workshop. Je kookt samen met een gezelschap van gezellige en enthousiaste hobbykoks een culinair 4-gangen menu. We starten om 18.30 uur met een glas wijn en er staat iets lekkers voor je klaar voor de eerste trek. Tijdens het menu schenken we een 4-tal bijpassende wijnen.

Je kunt zich aanmelden voor de workshops op het volgende e-mailadres: bestel@proefwerck.nl. Je ontvangt van ons een bevestiging.

We kijken uit naar je komst om er samen met jou een mooie culinaire en leerzame avond van te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s